rijschool Middelharnis

Rijlessen in Middelharnis volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Middelharnis

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Middelharnis en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.7610442,4.1686425

Rijles in Middelharnis volgen

kaart rijscholen Middelharnis

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Middelharnis of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Dirksland, Hellevoetsluis, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Oudenhoorn, Sommelsdijk, of Stad aan 't Haringvliet woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Middelharnis. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Middelharnis

In Middelharnis hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 48% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Dirksland (2), Hellevoetsluis (11), Herkingen (2), Middelharnis (2), en Nieuwe-Tonge (2) rijscholen gevonden die in Middelharnis rijlessen verzorgen.

In Dirksland ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 70%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Middelharnis.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hellevoetsluis. Daar zijn 11 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hellevoetsluis op 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Middelharnis. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!