Rijscholen in Middelharnis

2 rijscholen gevonden in Middelharnis

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Middelharnis of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Dirksland, Hellevoetsluis, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Oudenhoorn, Sommelsdijk, of Stad aan 't Haringvliet woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Middelharnis. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Middelharnis

In Middelharnis hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 48% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Dirksland (2), Hellevoetsluis (11), Herkingen (2), Middelharnis (2), en Nieuwe-Tonge (2) rijscholen gevonden die in Middelharnis rijlessen verzorgen.

In Dirksland ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 70%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Middelharnis.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hellevoetsluis. Daar zijn 11 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hellevoetsluis op 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Middelharnis. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Middelharnis

Statistieken voor Middelharnis

2

rijscholen

48%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Middelharnis en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Middelharnis zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Middelharnis

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Middelharnis?

  Er zijn 2 rijscholen in Middelharnis waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Middelharnis?

  De beste rijschool van Middelharnis is Auto- en motorrijschool J. Verolme met een gemiddeld slagingspercentage van 55%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Middelharnis?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Middelharnis is 48%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Middelharnis?

  Een rijles bij een rijschool in Middelharnis kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Middelharnis volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Middelharnis kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Middelharnis en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Middelharnis rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Middelharnis te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Middelharnis heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.