rijschool Middelie

Rijlessen in Middelie volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Middelie

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Middelie en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.5355665,5.0158893

Rijles in Middelie volgen

kaart rijscholen Middelie

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Middelie of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Middelie woont of in de buurt zoals in Beets, Edam, Hobrede, Katwoude, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Noordbeemster, Oosthuizen, Oudendijk, Purmer, Purmerend, Schardam, Volendam, Warder, of Zuidoostbeemster, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Middelie

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Middelie ook een aantal rijscholen. In Edam (2), Middelie (1), Middenbeemster (1), Oosthuizen (1), Purmerend (43), Volendam (4), en Zuidoostbeemster (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Middelie geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Middelie heb je in Oosthuizen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Purmerend. Daar zijn 43 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Purmerend op 53%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Middelie of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!