Rijscholen in Middenbeemster

1 rijschool gevonden in Middenbeemster

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Middenbeemster of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Beets, De Rijp, Driehuizen, Graft, Grootschermer, Hobrede, Jisp, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Noordbeemster, Noordeinde, Oost-Graftdijk, Oosthuizen, Oudendijk, Purmerend, Purmerland, Schermerhorn, Spijkerboor, Starnmeer, Volendam, West-Graftdijk, Westbeemster, Wijdewormer, of Zuidoostbeemster woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Middenbeemster. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Middenbeemster

We hebben in Middenbeemster maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Middenbeemster kunnen kijken, zoals in De Rijp (1), Grootschermer (1), Middelie (1), Middenbeemster (1), Oosthuizen (1), Purmerend (43), Purmerland (1), Spijkerboor (1), Volendam (4), Wijdewormer (1), en Zuidoostbeemster (1).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Middenbeemster heb je in Spijkerboor. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Purmerend. Daar zijn 43 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Purmerend op 53%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Middenbeemster of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Middenbeemster
kaart rijscholen Middenbeemster

Statistieken voor Middenbeemster

1

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Middenbeemster

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Middenbeemster en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Middenbeemster en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Middenbeemster zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Middenbeemster

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Middenbeemster?

  Er is 1 rijschool in Middenbeemster waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Middenbeemster?

  De beste rijschool van Middenbeemster is Autorijschool Beemster met een gemiddeld slagingspercentage van 55%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Middenbeemster?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Middenbeemster is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Middenbeemster?

  Een rijles bij een rijschool in Middenbeemster kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Middenbeemster volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Middenbeemster kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Middenbeemster en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Middenbeemster rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Middenbeemster te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Middenbeemster heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.