Rijscholen in Middenmeer

3 rijscholen gevonden in Middenmeer

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Middenmeer of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Middenmeer woont of in de buurt zoals in Kolhorn, Kreileroord, Lambertschaag, Middenmeer, Opperdoes, Slootdorp, of Wieringerwerf, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Middenmeer

We hebben 3 rijscholen in Middenmeer voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 48%. Mocht er in Middenmeer geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Middenmeer (3), Opperdoes (1), Slootdorp (1), en Wieringerwerf (2). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Middenmeer aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Middenmeer heb je in Slootdorp. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Middenmeer. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Middenmeer op 48%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Middenmeer. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Middenmeer

Statistieken voor Middenmeer

3

rijscholen

48%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Middenmeer en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Middenmeer zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Middenmeer

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Middenmeer?

  Er zijn 3 rijscholen in Middenmeer waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Middenmeer?

  De beste rijschool van Middenmeer is Autorijschool Vleugel met een gemiddeld slagingspercentage van 57%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Middenmeer?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Middenmeer is 48%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Middenmeer?

  Een rijles bij een rijschool in Middenmeer kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Middenmeer volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Middenmeer kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Middenmeer en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Middenmeer rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Middenmeer te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Middenmeer heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.