Rijscholen in Mierlo

6 rijscholen gevonden in Mierlo

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Mierlo of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Mierlo zoals Eindhoven, Geldrop, Heeze, Helmond, Lierop, Mierlo, Nuenen, of Waalre dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Mierlo

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 6 rijscholen in Mierlo en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Mierlo ligt op 82%. Dat is met 25% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Mierlo gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Mierlo

Statistieken voor Mierlo

6

rijscholen

82%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Mierlo en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Mierlo zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Mierlo

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Mierlo?

  Er zijn 6 rijscholen in Mierlo waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Mierlo?

  De beste rijschool van Mierlo is Bergerhof Taxi en Tours met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Mierlo?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Mierlo is 82%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Mierlo?

  Een rijles bij een rijschool in Mierlo kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Mierlo volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Mierlo kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Mierlo en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Mierlo rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Mierlo te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Mierlo heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.