Rijscholen in Mijnsheerenland

2 rijscholen gevonden in Mijnsheerenland

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Mijnsheerenland of omgeving! Of je nou in Mijnsheerenland woont of in de buurt zoals in Barendrecht, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Rotterdam, Spijkenisse, of Westmaas, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Mijnsheerenland

In Mijnsheerenland hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 49% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Barendrecht (28), Heinenoord (2), Maasdam (2), Mijnsheerenland (2), Numansdorp (4), Oud-Beijerland (8), Poortugaal (4), Puttershoek (4), Rhoon (10), Rotterdam (303), Spijkenisse (26), en Westmaas (1) rijscholen gevonden die in Mijnsheerenland rijlessen verzorgen.

In Puttershoek ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 71%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Mijnsheerenland.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rotterdam. Daar zijn 303 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rotterdam op 44%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Mijnsheerenland. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Mijnsheerenland
kaart rijscholen Mijnsheerenland

Statistieken voor Mijnsheerenland

2

rijscholen

49%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Mijnsheerenland

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Mijnsheerenland en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Mijnsheerenland en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Mijnsheerenland zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Mijnsheerenland

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Mijnsheerenland?

  Er zijn 2 rijscholen in Mijnsheerenland waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Mijnsheerenland?

  De beste rijschool van Mijnsheerenland is Autorijschool P. Doolaard met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Mijnsheerenland?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Mijnsheerenland is 49%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Mijnsheerenland?

  Een rijles bij een rijschool in Mijnsheerenland kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Mijnsheerenland volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Mijnsheerenland kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Mijnsheerenland en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Mijnsheerenland rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Mijnsheerenland te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Mijnsheerenland heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.