Rijscholen in Milsbeek

2 rijscholen gevonden in Milsbeek

Ben je op zoek naar een rijschool in Milsbeek of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Milsbeek, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Milsbeek werken ook in plaatsen als Beugen, Cuijk, Gennep, Groesbeek, Haps, Heijen, Katwijk, Middelaar, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Oeffelt, Ottersum, Plasmolen, Sint Agatha, Ven-Zelderheide, of Vianen

Slagingskans in Milsbeek

We hebben 2 rijscholen in Milsbeek voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 76%. Mocht er in Milsbeek geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Cuijk (7), Gennep (2), Groesbeek (5), Haps (2), Katwijk (8), Milsbeek (2), Mook (1), en Vianen (10). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Milsbeek aanbieden.

In Milsbeek ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 76%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Milsbeek.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Vianen. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Vianen op 60%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Milsbeek. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Milsbeek
kaart rijscholen Milsbeek

Statistieken voor Milsbeek

2

rijscholen

76%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Milsbeek

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Milsbeek en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Milsbeek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Milsbeek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Milsbeek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Milsbeek?

  Er zijn 2 rijscholen in Milsbeek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Milsbeek?

  De beste rijschool van Milsbeek is Autorijschool Mark Scholten met een gemiddeld slagingspercentage van 87%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Milsbeek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Milsbeek is 76%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Milsbeek?

  Een rijles bij een rijschool in Milsbeek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Milsbeek volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Milsbeek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Milsbeek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Milsbeek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Milsbeek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Milsbeek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.