rijschool Minnertsga

Rijlessen in Minnertsga volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Minnertsga

0 KM
12 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Minnertsga en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.2509346,5.5980342

Rijles in Minnertsga volgen

kaart rijscholen Minnertsga

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Minnertsga of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Minnertsga zoals Berltsum, Bitgum, Bitgummole, Boer, Dongjum, Dronryp, Firdgum, Franeker, Klooster-Lidlum, Menaam, Minnertsga, Oosterbierum, Peins, Ried, Schalsum, Sint Annaparochie, Sint Jacobiparochie, Skingen, Slappeterp, Tzummarum, Vrouwenparochie, Westhoek, Wier, of Zweins dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Minnertsga

We hebben in Minnertsga maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Minnertsga kunnen kijken, zoals in Dronryp (1), Franeker (5), Menaam (1), Minnertsga (1), en Sint Annaparochie (1).

Zo ligt in Dronryp het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 68%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Minnertsga.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Franeker. Daar zijn 5 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Franeker op 54%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Minnertsga of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!