Rijscholen in Moerdijk

1 rijschool gevonden in Moerdijk

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Moerdijk of omgeving! Woon je niet in Moerdijk, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Moerdijk werken ook in plaatsen als Bosschenhoofd, Etten-Leur, Fijnaart, Hoeven, Klundert, Made, Moerdijk, Noordhoek, Oud Gastel, Oudenbosch, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Stampersgat, Standdaarbuiten, Zegge, of Zevenbergen

Slagingskans in Moerdijk

In Moerdijk is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Etten-Leur (18), Fijnaart (1), Hoeven (3), Klundert (1), Made (2), Moerdijk (1), Oud Gastel (3), Roosendaal (14), Rucphen (1), Sint Willebrord (5), Sprundel (1), Standdaarbuiten (1), en Zevenbergen (2) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Standdaarbuiten uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Etten-Leur. Daar zijn 18 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Etten-Leur op 45%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Moerdijk of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Moerdijk

Statistieken voor Moerdijk

1

rijscholen

69%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Moerdijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Moerdijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Moerdijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Moerdijk?

  Er is 1 rijschool in Moerdijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Moerdijk?

  De beste rijschool van Moerdijk is Autorijschool Henriette met een gemiddeld slagingspercentage van 69%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Moerdijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Moerdijk is 69%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Moerdijk?

  Een rijles bij een rijschool in Moerdijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Moerdijk volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Moerdijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Moerdijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Moerdijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Moerdijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Moerdijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.