Rijscholen in Moerkapelle

1 rijschool gevonden in Moerkapelle

Ben je op zoek naar een rijschool in Moerkapelle of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Gouda, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Moerkapelle, Moordrecht, Reeuwijk, Waddinxveen, of Zwammerdam woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Moerkapelle. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Moerkapelle

In Moerkapelle is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Alphen aan den Rijn (24), Benthuizen (1), Bodegraven (8), Boskoop (6), Gouda (27), Hazerswoude Dorp (1), Hazerswoude Rijndijk (1), Moerkapelle (1), Moordrecht (3), Reeuwijk (2), Waddinxveen (6), en Zwammerdam (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Hazerswoude Dorp het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 78%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Moerkapelle.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Gouda. Daar zijn 27 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Gouda op 43%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Moerkapelle of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Moerkapelle

Statistieken voor Moerkapelle

1

rijscholen

73%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Moerkapelle en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Moerkapelle zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Moerkapelle

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Moerkapelle?

  Er is 1 rijschool in Moerkapelle waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Moerkapelle?

  De beste rijschool van Moerkapelle is Verkeersopleidingen Moerkapelle B.V. met een gemiddeld slagingspercentage van 73%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Moerkapelle?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Moerkapelle is 73%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Moerkapelle?

  Een rijles bij een rijschool in Moerkapelle kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Moerkapelle volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Moerkapelle kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Moerkapelle en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Moerkapelle rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Moerkapelle te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Moerkapelle heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.