Rijscholen in Moordrecht

3 rijscholen gevonden in Moordrecht

Ben je op zoek naar een rijschool in Moordrecht of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Moordrecht, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Moordrecht werken ook in plaatsen als Bodegraven, Boskoop, Gouda, Gouderak, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Rotterdam, Waddinxveen, Zevenhuizen, of Zwammerdam

Slagingskans in Moordrecht

In Moordrecht hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 54% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Bodegraven (8), Boskoop (6), Gouda (27), Gouderak (2), Moerkapelle (1), Moordrecht (3), Nieuwerkerk aan den IJssel (8), Reeuwijk (2), Rotterdam (303), Waddinxveen (6), Zevenhuizen (4), en Zwammerdam (1) rijscholen gevonden die in Moordrecht rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Moordrecht kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Moerkapelle uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 73%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rotterdam. Daar zijn 303 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rotterdam op 44%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Moordrecht. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Moordrecht

Statistieken voor Moordrecht

3

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Moordrecht en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Moordrecht zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Moordrecht

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Moordrecht?

  Er zijn 3 rijscholen in Moordrecht waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Moordrecht?

  De beste rijschool van Moordrecht is Rijschool Rai met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Moordrecht?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Moordrecht is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Moordrecht?

  Een rijles bij een rijschool in Moordrecht kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Moordrecht volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Moordrecht kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Moordrecht en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Moordrecht rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Moordrecht te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Moordrecht heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.