Rijscholen in Naarden

2 rijscholen gevonden in Naarden

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Naarden of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Naarden woont of in de buurt zoals in Almere, Baarn, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Bussum, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Huizen, Laren, of Naarden, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Naarden

We hebben 2 rijscholen in Naarden voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 51%. Mocht er in Naarden geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Almere (138), Baarn (9), Blaricum (3), Bunschoten-Spakenburg (4), Bussum (5), Eemdijk (2), Eemnes (4), Hilversum (34), Huizen (15), Laren (2), en Naarden (2). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Naarden aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Naarden heb je in Eemnes. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 75%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Almere. Daar zijn 138 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Almere op 54%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Naarden. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Naarden

Statistieken voor Naarden

2

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Naarden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Naarden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Naarden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Naarden?

  Er zijn 2 rijscholen in Naarden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Naarden?

  De beste rijschool van Naarden is All-Round Auto/Motorrijschool met een gemiddeld slagingspercentage van 56%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Naarden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Naarden is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Naarden?

  Een rijles bij een rijschool in Naarden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Naarden volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Naarden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Naarden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Naarden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Naarden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Naarden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.