Rijscholen in Nederhorst den Berg

2 rijscholen gevonden in Nederhorst den Berg

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Nederhorst den Berg of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Nederhorst den Berg woont of in de buurt zoals in 's-Graveland, Abcoude, Amsterdam-Zuidoost, Ankeveen, Baambrugge, Bussum, Hilversum, Kortenhoef, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Loosdrecht, Meerkerk, Muiden, Naarden, Nederhorst den Berg, Nieuwersluis, Nigtevecht, Vreeland, of Weesp, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Nederhorst den Berg

In Nederhorst den Berg hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 53% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Abcoude (2), Amsterdam-Zuidoost (23), Bussum (5), Hilversum (34), Kortenhoef (2), Loenen aan de Vecht (1), Loosdrecht (2), Muiden (1), Naarden (2), Nederhorst den Berg (2), en Weesp (4) rijscholen gevonden die in Nederhorst den Berg rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Nederhorst den Berg kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Loosdrecht uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 79%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hilversum. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hilversum op 65%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Nederhorst den Berg. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Nederhorst den Berg

Statistieken voor Nederhorst den Berg

2

rijscholen

53%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nederhorst den Berg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nederhorst den Berg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nederhorst den Berg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nederhorst den Berg?

  Er zijn 2 rijscholen in Nederhorst den Berg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nederhorst den Berg?

  De beste rijschool van Nederhorst den Berg is Team-rijopleiding met een gemiddeld slagingspercentage van 56%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nederhorst den Berg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nederhorst den Berg is 53%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nederhorst den Berg?

  Een rijles bij een rijschool in Nederhorst den Berg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nederhorst den Berg volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Nederhorst den Berg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nederhorst den Berg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nederhorst den Berg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nederhorst den Berg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nederhorst den Berg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.