Rijscholen in Nederweert

1 rijschool gevonden in Nederweert

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Nederweert of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Nederweert woont of in de buurt zoals in Ell, Leveroy, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, of Weert, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Nederweert

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Nederweert ook een aantal rijscholen. In Ell (1), Nederweert (1), en Weert (16) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Nederweert geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Nederweert het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 75%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Nederweert.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Weert. Daar zijn 16 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Weert op 69%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Nederweert of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Nederweert
kaart rijscholen Nederweert

Statistieken voor Nederweert

1

rijscholen

75%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nederweert

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nederweert en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nederweert en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nederweert zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nederweert

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nederweert?

  Er is 1 rijschool in Nederweert waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nederweert?

  De beste rijschool van Nederweert is Rijschool Smeets met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nederweert?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nederweert is 75%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nederweert?

  Een rijles bij een rijschool in Nederweert kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nederweert volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Nederweert kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nederweert en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nederweert rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nederweert te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nederweert heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.