Rijscholen in Neede

2 rijscholen gevonden in Neede

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Neede of omgeving! Woon je niet in Neede, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Neede werken ook in plaatsen als Barchem, Beltrum, Borculo, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Neede, of Ruurlo

Slagingskans in Neede

In Neede hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 63% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Borculo (2), Eibergen (4), Geesteren (2), Neede (2), en Ruurlo (4) rijscholen gevonden die in Neede rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Neede kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Geesteren uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Ruurlo. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Ruurlo op 40%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Neede. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Neede

Statistieken voor Neede

2

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Neede en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Neede zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Neede

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Neede?

  Er zijn 2 rijscholen in Neede waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Neede?

  De beste rijschool van Neede is Rijschool Dekker met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Neede?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Neede is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Neede?

  Een rijles bij een rijschool in Neede kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Neede volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Neede kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Neede en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Neede rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Neede te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Neede heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.