Rijscholen in Neerkant

1 rijschool gevonden in Neerkant

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Neerkant of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Beringe, Evertsoord, Grashoek, Heibloem, Helenaveen, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, of Oudheusden woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Neerkant. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Neerkant

We hebben in Neerkant maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Neerkant kunnen kijken, zoals in Beringe (3), Heusden (1), Meijel (4), Neerkant (1), en Oudheusden (2).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Neerkant heb je in Beringe. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Meijel. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Meijel op 59%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Neerkant of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Neerkant
kaart rijscholen Neerkant

Statistieken voor Neerkant

1

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Neerkant

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Neerkant en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Neerkant en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Neerkant zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Neerkant

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Neerkant?

  Er is 1 rijschool in Neerkant waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Neerkant?

  De beste rijschool van Neerkant is Rijschool Martijn Diks met een gemiddeld slagingspercentage van 61%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Neerkant?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Neerkant is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Neerkant?

  Een rijles bij een rijschool in Neerkant kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Neerkant volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Neerkant kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Neerkant en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Neerkant rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Neerkant te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Neerkant heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.