Rijscholen in Nieuw-Amsterdam

1 rijschool gevonden in Nieuw-Amsterdam

Ben je op zoek naar een rijschool in Nieuw-Amsterdam of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Nieuw-Amsterdam, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Nieuw-Amsterdam werken ook in plaatsen als Dalen, Dalerveen, Diphoorn, Emmen, Erica, Erm, Holsloot, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Schoonebeek, Sleen, Stieltjeskanaal, Veenoord, Wachtum, of Zandpol

Slagingskans in Nieuw-Amsterdam

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Nieuw-Amsterdam ook een aantal rijscholen. In Dalen (2), Emmen (29), Erica (1), Klazienaveen (2), Nieuw-Amsterdam (1), Nieuw-Dordrecht (1), Schoonebeek (2), en Zandpol (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Nieuw-Amsterdam geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Nieuw-Amsterdam heb je in Nieuw-Amsterdam. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Emmen. Daar zijn 29 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Emmen op 63%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Nieuw-Amsterdam of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Nieuw-Amsterdam
kaart rijscholen Nieuw-Amsterdam

Statistieken voor Nieuw-Amsterdam

1

rijscholen

85%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nieuw-Amsterdam

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nieuw-Amsterdam en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuw-Amsterdam en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuw-Amsterdam zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuw-Amsterdam

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuw-Amsterdam?

  Er is 1 rijschool in Nieuw-Amsterdam waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuw-Amsterdam?

  De beste rijschool van Nieuw-Amsterdam is Rijschool-Klaassen met een gemiddeld slagingspercentage van 85%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuw-Amsterdam?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuw-Amsterdam is 85%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuw-Amsterdam?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuw-Amsterdam kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuw-Amsterdam volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Nieuw-Amsterdam kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuw-Amsterdam en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuw-Amsterdam rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuw-Amsterdam te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuw-Amsterdam heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.