Rijscholen in Nieuw-Dordrecht

1 rijschool gevonden in Nieuw-Dordrecht

Ben je op zoek naar een rijschool in Nieuw-Dordrecht of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Nieuw-Dordrecht woont of in de buurt zoals in Barger-Compascuum, Emmen, Erica, Klazienaveen, Klazienaveen-Noord, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, of Zwartemeer, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Nieuw-Dordrecht

We hebben in Nieuw-Dordrecht maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Nieuw-Dordrecht kunnen kijken, zoals in Emmen (29), Erica (1), Klazienaveen (2), Nieuw-Amsterdam (1), Nieuw-Dordrecht (1), en Zwartemeer (2).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Nieuw-Amsterdam uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Emmen. Daar zijn 29 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Emmen op 63%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Nieuw-Dordrecht of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Nieuw-Dordrecht
kaart rijscholen Nieuw-Dordrecht

Statistieken voor Nieuw-Dordrecht

1

rijscholen

73%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nieuw-Dordrecht

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nieuw-Dordrecht en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuw-Dordrecht en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuw-Dordrecht zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuw-Dordrecht

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuw-Dordrecht?

  Er is 1 rijschool in Nieuw-Dordrecht waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuw-Dordrecht?

  De beste rijschool van Nieuw-Dordrecht is Nijland Verkeersscholen met een gemiddeld slagingspercentage van 73%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuw-Dordrecht?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuw-Dordrecht is 73%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuw-Dordrecht?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuw-Dordrecht kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuw-Dordrecht volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Nieuw-Dordrecht kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuw-Dordrecht en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuw-Dordrecht rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuw-Dordrecht te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuw-Dordrecht heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.