Rijscholen in Nieuw-Lekkerland

1 rijschool gevonden in Nieuw-Lekkerland

Ben je op zoek naar een rijschool in Nieuw-Lekkerland of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Alblasserdam, Berkenwoude, Bleskensgraaf, Capelle aan den IJssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Nieuw-Lekkerland, Noorden, Oud-Alblas, Ouderkerk aan den IJssel, Papendrecht, Ridderkerk, Streefkerk, Wijngaarden, of Zwijndrecht woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Nieuw-Lekkerland. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Nieuw-Lekkerland

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Nieuw-Lekkerland ook een aantal rijscholen. In Alblasserdam (8), Bleskensgraaf (2), Capelle aan den IJssel (22), Hendrik-Ido-Ambacht (10), Krimpen aan de Lek (1), Krimpen aan den IJssel (8), Nieuw-Lekkerland (1), Oud-Alblas (1), Ouderkerk aan den IJssel (2), Papendrecht (10), Ridderkerk (14), Streefkerk (3), en Zwijndrecht (16) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Nieuw-Lekkerland geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Streefkerk het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 66%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Nieuw-Lekkerland.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Capelle aan den IJssel. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Capelle aan den IJssel op 41%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Nieuw-Lekkerland of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Nieuw-Lekkerland
kaart rijscholen Nieuw-Lekkerland

Statistieken voor Nieuw-Lekkerland

1

rijscholen

27%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuw-Lekkerland en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuw-Lekkerland zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuw-Lekkerland

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuw-Lekkerland?

  Er is 1 rijschool in Nieuw-Lekkerland waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuw-Lekkerland?

  De beste rijschool van Nieuw-Lekkerland is Verkeersschool Taraki & De Groot met een gemiddeld slagingspercentage van 27%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuw-Lekkerland?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuw-Lekkerland is 27%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuw-Lekkerland?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuw-Lekkerland kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuw-Lekkerland volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Nieuw-Lekkerland kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuw-Lekkerland en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuw-Lekkerland rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuw-Lekkerland te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuw-Lekkerland heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.