Top 10 rijscholen voor rijles in Nieuw-Lekkerland

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.8872759,4.6858964

Rijles in Nieuw-Lekkerland volgen

kaart rijscholen Nieuw-Lekkerland

Ben je op zoek naar een rijschool in Nieuw-Lekkerland of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Alblasserdam, Berkenwoude, Bleskensgraaf, Capelle aan den IJssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Nieuw-Lekkerland, Noorden, Oud-Alblas, Ouderkerk aan den IJssel, Papendrecht, Ridderkerk, Streefkerk, Wijngaarden, of Zwijndrecht woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Nieuw-Lekkerland. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Nieuw-Lekkerland

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Nieuw-Lekkerland ook een aantal rijscholen. In Alblasserdam (8), Bleskensgraaf (2), Capelle aan den IJssel (22), Hendrik-Ido-Ambacht (10), Krimpen aan de Lek (1), Krimpen aan den IJssel (8), Nieuw-Lekkerland (1), Oud-Alblas (1), Ouderkerk aan den IJssel (2), Papendrecht (10), Ridderkerk (14), Streefkerk (3), en Zwijndrecht (16) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Nieuw-Lekkerland geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Streefkerk het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 66%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Nieuw-Lekkerland.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Capelle aan den IJssel. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Capelle aan den IJssel op 41%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Nieuw-Lekkerland of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!