Rijscholen in Nieuw-Roden

1 rijschool gevonden in Nieuw-Roden

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Nieuw-Roden of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Nieuw-Roden, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Nieuw-Roden werken ook in plaatsen als Alteveer, Boerakker, Een, Een West, Foxwolde, Haulerwijk, Jonkersvaart, Langelo, Leek, Lettelbert, Leutingewolde, Lieveren, Marum, Midwolde, Niebert, Nietap, Nieuw-Roden, Nuis, Roden, Roderesch, Roderwolde, Steenbergen, Tolbert, of Zevenhuizen

Slagingskans in Nieuw-Roden

Er zijn in Nieuw-Roden 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 52%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Een (1), Leek (3), Marum (3), Nieuw-Roden (2), Roden (5), Roderwolde (1), Steenbergen (3), Tolbert (2), en Zevenhuizen (4) een aantal rijscholen die rijlessen in Nieuw-Roden aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Nieuw-Roden kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Tolbert uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Roden. Daar zijn 5 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Roden op 64%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Nieuw-Roden. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Nieuw-Roden

Statistieken voor Nieuw-Roden

1

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuw-Roden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuw-Roden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuw-Roden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuw-Roden?

  Er is 1 rijschool in Nieuw-Roden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuw-Roden?

  De beste rijschool van Nieuw-Roden is "Autorijschool De Snelweg" (A.L. Dijkhuis) met een gemiddeld slagingspercentage van 54%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuw-Roden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuw-Roden is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuw-Roden?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuw-Roden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuw-Roden volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Nieuw-Roden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuw-Roden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuw-Roden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuw-Roden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuw-Roden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.