Rijscholen in Nieuw Vennep

10 rijscholen gevonden in Nieuw Vennep

Ben je op zoek naar een rijschool in Nieuw Vennep of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Abbenes, Beinsdorp, Bennebroek, Burgerveen, Cruquius, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kudelstaart, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisse, Lisserbroek, Luchthaven Schiphol, Nieuw Vennep, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol-Rijk, Vijfhuizen, Vogelenzang, Weteringbrug, of Zwaanshoek woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Nieuw Vennep. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Nieuw Vennep

Hier tref je een overzicht van alle 10 rijscholen in Nieuw Vennep waaruit je kunt kiezen.

De kans van slagen voor je rijexamen bij een rijschool in Nieuw Vennep ligt met 68% heel wat hoger dan in der rest van Nederland (57%). Als dat geen succes wordt!

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Nieuw Vennep gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Nieuw Vennep
kaart rijscholen Nieuw Vennep

Statistieken voor Nieuw Vennep

10

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nieuw Vennep

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nieuw Vennep en omgeving

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuw Vennep zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuw Vennep

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuw Vennep?

  Er zijn 10 rijscholen in Nieuw Vennep waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuw Vennep?

  De beste rijschool van Nieuw Vennep is Autorijschool Seven met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuw Vennep?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuw Vennep is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuw Vennep?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuw Vennep kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuw Vennep volgen?

  Bij een van de 10 rijscholen in Nieuw Vennep kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuw Vennep en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuw Vennep rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuw Vennep te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuw Vennep heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.