Rijscholen in Nieuw-Weerdinge

1 rijschool gevonden in Nieuw-Weerdinge

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Nieuw-Weerdinge of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Nieuw-Weerdinge woont of in de buurt zoals in Emmen, Emmer-Compascuum, Exloërveen, Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Ter Apel, Ter Apelkanaal, Tweede Exloërmond, Tweede Valthermond, Valthe, Valthermond, of Zandberg, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Nieuw-Weerdinge

We hebben in Nieuw-Weerdinge maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Nieuw-Weerdinge kunnen kijken, zoals in Emmen (29), Emmer-Compascuum (1), Nieuw-Weerdinge (1), Ter Apel (5), en Ter Apelkanaal (1).

Zo ligt in Emmer-Compascuum het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 67%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Nieuw-Weerdinge.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Emmen. Daar zijn 29 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Emmen op 63%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Nieuw-Weerdinge of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Nieuw-Weerdinge
kaart rijscholen Nieuw-Weerdinge

Statistieken voor Nieuw-Weerdinge

1

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nieuw-Weerdinge

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nieuw-Weerdinge en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuw-Weerdinge en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuw-Weerdinge zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuw-Weerdinge

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuw-Weerdinge?

  Er is 1 rijschool in Nieuw-Weerdinge waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuw-Weerdinge?

  De beste rijschool van Nieuw-Weerdinge is Jalving met een gemiddeld slagingspercentage van 61%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuw-Weerdinge?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuw-Weerdinge is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuw-Weerdinge?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuw-Weerdinge kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuw-Weerdinge volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Nieuw-Weerdinge kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuw-Weerdinge en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuw-Weerdinge rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuw-Weerdinge te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuw-Weerdinge heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.