Rijscholen in Nieuwe-Tonge

2 rijscholen gevonden in Nieuwe-Tonge

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Nieuwe-Tonge of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Nieuwe-Tonge zoals Bruinisse, Den Bommel, Dirksland, Herkingen, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge, Sommelsdijk, of Stad aan 't Haringvliet dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Nieuwe-Tonge

Er zijn in Nieuwe-Tonge 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 58%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Den Bommel (1), Dirksland (2), Herkingen (2), Middelharnis (2), Nieuwe-Tonge (2), en Oude-Tonge (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Nieuwe-Tonge aanbieden.

In Oude-Tonge ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 75%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Nieuwe-Tonge.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oude-Tonge. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oude-Tonge op 75%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Nieuwe-Tonge. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Nieuwe-Tonge

Statistieken voor Nieuwe-Tonge

2

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuwe-Tonge en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuwe-Tonge zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuwe-Tonge

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuwe-Tonge?

  Er zijn 2 rijscholen in Nieuwe-Tonge waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuwe-Tonge?

  De beste rijschool van Nieuwe-Tonge is Monique van Arnhem t.h.o.d.n. NXXT met een gemiddeld slagingspercentage van 59%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuwe-Tonge?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuwe-Tonge is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuwe-Tonge?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuwe-Tonge kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuwe-Tonge volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Nieuwe-Tonge kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuwe-Tonge en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuwe-Tonge rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuwe-Tonge te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuwe-Tonge heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.