rijschool Nieuwehorne

Rijlessen in Nieuwehorne volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Nieuwehorne

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Nieuwehorne en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.9483417,6.0570387

Rijles in Nieuwehorne volgen

kaart rijscholen Nieuwehorne

Ben je op zoek naar een rijschool in Nieuwehorne of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Nieuwehorne, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Nieuwehorne werken ook in plaatsen als Bontebok, De Hoeve, De Knipe, Gorredijk, Heerenveen, Jonkerslân, Jubbega, Katlijk, Langezwaag, Luxwoude, Mildam, Nieuwehorne, Nijeholtpade, Nijeholtwolde, Noordwolde, Oldeberkoop, Oldeholtpade, Oldeholtwolde, Oranjewoud, Oudehorne, Oudeschoot, Ter Idzard, Terwispel, of Zandhuizen

Slagingskans in Nieuwehorne

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Nieuwehorne ook een aantal rijscholen. In Gorredijk (3), Heerenveen (15), Jubbega (1), Katlijk (1), Nieuwehorne (1), Oranjewoud (1), en Oudeschoot (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Nieuwehorne geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Oudeschoot uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerenveen. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerenveen op 63%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Nieuwehorne of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!