Rijscholen in Nieuweroord

1 rijschool gevonden in Nieuweroord

Ben je op zoek naar een rijschool in Nieuweroord of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Nieuweroord zoals Alteveer, Dalerpeel, Elim, Geesbrug, Hollandscheveld, Hoogeveen, Kerkenveld, Nieuw Balinge, Nieuweroord, Nieuwlande, Nieuwlande Coevorden, Noordscheschut, Stuifzand, Tiendeveen, of Zwinderen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Nieuweroord

We hebben in Nieuweroord maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Nieuweroord kunnen kijken, zoals in Elim (1), Geesbrug (3), Hollandscheveld (1), Hoogeveen (17), en Nieuweroord (1).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Nieuweroord heb je in Elim. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoogeveen. Daar zijn 17 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hoogeveen op 64%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Nieuweroord of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Nieuweroord
kaart rijscholen Nieuweroord

Statistieken voor Nieuweroord

1

rijscholen

37%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nieuweroord

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nieuweroord en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuweroord en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuweroord zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuweroord

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuweroord?

  Er is 1 rijschool in Nieuweroord waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuweroord?

  De beste rijschool van Nieuweroord is Verkeersschool Buning met een gemiddeld slagingspercentage van 37%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuweroord?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuweroord is 37%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuweroord?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuweroord kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuweroord volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Nieuweroord kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuweroord en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuweroord rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuweroord te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuweroord heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.