Rijscholen in Nieuwkuijk

1 rijschool gevonden in Nieuwkuijk

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Nieuwkuijk of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Nieuwkuijk woont of in de buurt zoals in Ammerzoden, Bern, Biezenmortel, Cromvoirt, Den Bosch, Drunen, Elshout, Genderen, Haarsteeg, Helvoirt, Heusden, Nieuwkuijk, Udenhout, Vlijmen, Vught, Waalwijk, Well, of Wijk en Aalburg, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Nieuwkuijk

In Nieuwkuijk is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Ammerzoden (3), Den Bosch (34), Drunen (3), Haarsteeg (1), Helvoirt (1), Heusden (1), Nieuwkuijk (1), Udenhout (4), Vlijmen (9), Vught (10), Waalwijk (13), en Wijk en Aalburg (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Nieuwkuijk heb je in Haarsteeg. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Bosch. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Bosch op 54%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Nieuwkuijk of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Nieuwkuijk
kaart rijscholen Nieuwkuijk

Statistieken voor Nieuwkuijk

1

rijscholen

48%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nieuwkuijk

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nieuwkuijk en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuwkuijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuwkuijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuwkuijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuwkuijk?

  Er is 1 rijschool in Nieuwkuijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuwkuijk?

  De beste rijschool van Nieuwkuijk is Autorijschool Eddy Kok met een gemiddeld slagingspercentage van 48%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuwkuijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuwkuijk is 48%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuwkuijk?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuwkuijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuwkuijk volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Nieuwkuijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuwkuijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuwkuijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuwkuijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuwkuijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.