rijschool Nieuwlande

Rijlessen in Nieuwlande volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Nieuwlande

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Nieuwlande en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.6951862,6.6101208

Rijles in Nieuwlande volgen

kaart rijscholen Nieuwlande

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Nieuwlande of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Nieuwlande, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Nieuwlande werken ook in plaatsen als Alteveer, Anerveen, Coevorden, Dalerpeel, De Krim, Elim, Geesbrug, Hollandscheveld, Holthone, Hoogeveen, Kerkenveld, Nieuweroord, Nieuwlande, Nieuwlande Coevorden, Noordscheschut, Schuinesloot, Tiendeveen, of Zwinderen

Hoogste kans van slagen in de buurt van Nieuwlande

In Nieuwlande zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Coevorden (1), Elim (1), Geesbrug (3), Hollandscheveld (1), Hoogeveen (17), en Nieuweroord (1) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

In Coevorden ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 73%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Nieuwlande.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoogeveen. Daar zijn 17 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Hoogeveen op 64%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Nieuwlande. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!