Rijscholen in Nijkerk

5 rijscholen gevonden in Nijkerk

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Nijkerk of omgeving! Woon je in de buurt van Nijkerk zoals Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken, Hooglanderveen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Stoutenburg Noord, Terschuur, of Zwartebroek dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Nijkerk

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 5 rijscholen in Nijkerk en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Rijscholen in Nijkerk doen het gemiddeld 10% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 47% slaagt voor het eerste rijexamen in Nijkerk. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Nijkerk een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Nijkerk
kaart rijscholen Nijkerk

Statistieken voor Nijkerk

5

rijscholen

47%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nijkerk

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nijkerk en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nijkerk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nijkerk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nijkerk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nijkerk?

  Er zijn 5 rijscholen in Nijkerk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nijkerk?

  De beste rijschool van Nijkerk is Ronald Retel met een gemiddeld slagingspercentage van 67%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nijkerk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nijkerk is 47%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nijkerk?

  Een rijles bij een rijschool in Nijkerk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nijkerk volgen?

  Bij een van de 5 rijscholen in Nijkerk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nijkerk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nijkerk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nijkerk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nijkerk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.