Rijscholen in Nijverdal

7 rijscholen gevonden in Nijverdal

Ben je op zoek naar een rijschool in Nijverdal of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Nijverdal zoals Haarle, Hellendoorn, Hoge Hexel, Luttenberg, Nijverdal, Notter, Rijssen, Wierden, of Zuna dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Nijverdal

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 7 rijscholen in Nijverdal en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Je hebt 15% meer kans van slagen bij een rijschool in Nijverdal (72%) dan in de rest van Nederland (57%). Dat gaat je zeker lukken!

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Nijverdal gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Nijverdal
kaart rijscholen Nijverdal

Statistieken voor Nijverdal

7

rijscholen

72%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nijverdal en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nijverdal zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nijverdal

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nijverdal?

  Er zijn 7 rijscholen in Nijverdal waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nijverdal?

  De beste rijschool van Nijverdal is Auto- en Motorrijschool Leo Zwakenberg met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nijverdal?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nijverdal is 72%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nijverdal?

  Een rijles bij een rijschool in Nijverdal kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nijverdal volgen?

  Bij een van de 7 rijscholen in Nijverdal kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nijverdal en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nijverdal rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nijverdal te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nijverdal heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.