Rijscholen in Noordwijk

8 rijscholen gevonden in Noordwijk

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Noordwijk of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Noordwijk zoals Buitenkaag, Kaag, Katwijk, Leiden, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, of Warmond dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Noordwijk

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 8 rijscholen in Noordwijk en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

De kans van slagen voor je rijexamen bij een rijschool in Noordwijk ligt met 62% heel wat hoger dan in der rest van Nederland (57%). Als dat geen succes wordt!

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Noordwijk gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Noordwijk

Statistieken voor Noordwijk

8

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Noordwijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Noordwijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Noordwijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Noordwijk?

  Er zijn 8 rijscholen in Noordwijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Noordwijk?

  De beste rijschool van Noordwijk is Motorrijschool GT met een gemiddeld slagingspercentage van 95%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Noordwijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Noordwijk is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Noordwijk?

  Een rijles bij een rijschool in Noordwijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Noordwijk volgen?

  Bij een van de 8 rijscholen in Noordwijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Noordwijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Noordwijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Noordwijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Noordwijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.