Rijscholen in Nuenen

5 rijscholen gevonden in Nuenen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Nuenen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Best, Breugel, Eindhoven, Geldrop, Klundert, Mierlo, Nuenen, Son, Veldhoven, of Waalre woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Nuenen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Nuenen

Hier tref je een overzicht van alle 5 rijscholen in Nuenen waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Nuenen ligt op 64%. Dat is met 7% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Nuenen gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Nuenen

Statistieken voor Nuenen

5

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nuenen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nuenen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nuenen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nuenen?

  Er zijn 5 rijscholen in Nuenen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nuenen?

  De beste rijschool van Nuenen is Rijschool Om de Linde met een gemiddeld slagingspercentage van 72%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nuenen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nuenen is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nuenen?

  Een rijles bij een rijschool in Nuenen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nuenen volgen?

  Bij een van de 5 rijscholen in Nuenen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nuenen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nuenen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nuenen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nuenen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.