Rijscholen in Nuland

3 rijscholen gevonden in Nuland

Ben je op zoek naar een rijschool in Nuland of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Nuland, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Nuland werken ook in plaatsen als Berlicum, Den Bosch, Geffen, Heesch, Hoenzadriel, Loosbroek, Maren-Kessel, Nuland, Oss, Rosmalen, of Vinkel

Slagingskans in Nuland

In Nuland hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 62% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Berlicum (1), Den Bosch (34), Geffen (3), Heesch (7), Maren-Kessel (1), Nuland (3), Oss (18), Rosmalen (17), en Vinkel (2) rijscholen gevonden die in Nuland rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Nuland kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Geffen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Bosch. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Bosch op 54%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Nuland. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Nuland

Statistieken voor Nuland

3

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nuland en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nuland zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nuland

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nuland?

  Er zijn 3 rijscholen in Nuland waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nuland?

  De beste rijschool van Nuland is got2drive.nl met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nuland?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nuland is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nuland?

  Een rijles bij een rijschool in Nuland kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nuland volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Nuland kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nuland en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nuland rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nuland te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nuland heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.