Rijscholen in Nunspeet

3 rijscholen gevonden in Nunspeet

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Nunspeet of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Nunspeet, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Nunspeet werken ook in plaatsen als Doornspijk, Hierden, Hulshorst, Nunspeet, of Vierhouten

Slagingskans in Nunspeet

Er zijn in Nunspeet 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 65%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Doornspijk (2), Hulshorst (1), en Nunspeet (3) een aantal rijscholen die rijlessen in Nunspeet aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Nunspeet kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Nunspeet uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 65%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nunspeet. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Nunspeet op 65%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Nunspeet. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Nunspeet

Statistieken voor Nunspeet

3

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nunspeet en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nunspeet zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nunspeet

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nunspeet?

  Er zijn 3 rijscholen in Nunspeet waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nunspeet?

  De beste rijschool van Nunspeet is Vos Rijinstructie met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nunspeet?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nunspeet is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nunspeet?

  Een rijles bij een rijschool in Nunspeet kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nunspeet volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Nunspeet kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nunspeet en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nunspeet rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nunspeet te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nunspeet heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.