Rijscholen in Odiliapeel

3 rijscholen gevonden in Odiliapeel

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Odiliapeel of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Odiliapeel, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Odiliapeel werken ook in plaatsen als Boekel, Handel, Landhorst, Langenboom, Mill, Odiliapeel, Oploo, Uden, Venhorst, Volkel, Wilbertoord, of Zeeland

Slagingskans in Odiliapeel

Er zijn in Odiliapeel 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 56%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Boekel (3), Landhorst (1), Mill (2), Odiliapeel (3), Oploo (1), Uden (9), Wilbertoord (1), en Zeeland (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Odiliapeel aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Odiliapeel heb je in Landhorst. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 93%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Uden. Daar zijn 9 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Uden op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Odiliapeel. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Odiliapeel

Statistieken voor Odiliapeel

3

rijscholen

56%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Odiliapeel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Odiliapeel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Odiliapeel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Odiliapeel?

  Er zijn 3 rijscholen in Odiliapeel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Odiliapeel?

  De beste rijschool van Odiliapeel is Epic auto en motorrijschool met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Odiliapeel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Odiliapeel is 56%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Odiliapeel?

  Een rijles bij een rijschool in Odiliapeel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Odiliapeel volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Odiliapeel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Odiliapeel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Odiliapeel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Odiliapeel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Odiliapeel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.