Rijscholen in Odoorn

1 rijschool gevonden in Odoorn

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Odoorn of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Odoorn woont of in de buurt zoals in 't Haantje, De Kiel, Ees, Eesergroen, Eeserveen, Emmen, Exloërveen, Exloo, Klijndijk, Noord-Sleen, Odoorn, Odoornerveen, Schoonoord, Valthe, of Valthermond, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Odoorn

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Odoorn ook een aantal rijscholen. In Emmen (29), en Odoorn (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Odoorn geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Odoorn het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 74%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Odoorn.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Emmen. Daar zijn 29 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Emmen op 63%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Odoorn of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Odoorn
kaart rijscholen Odoorn

Statistieken voor Odoorn

1

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Odoorn

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Odoorn en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Odoorn en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Odoorn zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Odoorn

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Odoorn?

  Er is 1 rijschool in Odoorn waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Odoorn?

  De beste rijschool van Odoorn is Rijschool Bos met een gemiddeld slagingspercentage van 74%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Odoorn?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Odoorn is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Odoorn?

  Een rijles bij een rijschool in Odoorn kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Odoorn volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Odoorn kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Odoorn en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Odoorn rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Odoorn te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Odoorn heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.