Rijscholen in Oldemarkt

1 rijschool gevonden in Oldemarkt

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Oldemarkt of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baars, Basse, Blankenham, Blesdijke, De Blesse, De Pol, IJsselham, Kalenberg, Marijenkampen, Munnekeburen, Nederland, Nijelamer, Nijetrijne, Oldelamer, Oldemarkt, Oldetrijne, Ossenzijl, Paasloo, Peperga, Scheerwolde, Scherpenzeel, Sonnega, Spanga, Steenwijkerwold, Steggerda, Wetering, Willemsoord, Witte Paarden, of Wolvega woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Oldemarkt. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Oldemarkt

We hebben in Oldemarkt maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Oldemarkt kunnen kijken, zoals in Oldemarkt (1), Oldetrijne (1), Scherpenzeel (4), Sonnega (1), Steenwijkerwold (1), Willemsoord (2), en Wolvega (9).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Oldemarkt heb je in Oldemarkt. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Wolvega. Daar zijn 9 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Wolvega op 51%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oldemarkt of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oldemarkt

Statistieken voor Oldemarkt

1

rijscholen

77%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oldemarkt en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oldemarkt zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oldemarkt

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oldemarkt?

  Er is 1 rijschool in Oldemarkt waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oldemarkt?

  De beste rijschool van Oldemarkt is Rijschool Klaas Pit met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oldemarkt?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oldemarkt is 77%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oldemarkt?

  Een rijles bij een rijschool in Oldemarkt kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oldemarkt volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oldemarkt kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oldemarkt en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oldemarkt rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oldemarkt te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oldemarkt heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.