Rijscholen in Oldetrijne

1 rijschool gevonden in Oldetrijne

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Oldetrijne of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Oldetrijne zoals Blesdijke, De Blesse, Heerenveen, IJsselham, Langelille, Munnekeburen, Nieuweschoot, Nijeholtwolde, Nijelamer, Nijetrijne, Oldeholtpade, Oldeholtwolde, Oldelamer, Oldemarkt, Oldetrijne, Ossenzijl, Paasloo, Peperga, Rotstergaast, Scherpenzeel, Sonnega, Spanga, Ter Idzard, of Wolvega dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Oldetrijne

In Oldetrijne is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Heerenveen (15), Oldemarkt (1), Oldetrijne (1), Scherpenzeel (4), Sonnega (1), en Wolvega (9) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Oldetrijne heb je in Oldemarkt. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerenveen. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerenveen op 63%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oldetrijne of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oldetrijne

Statistieken voor Oldetrijne

1

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oldetrijne en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oldetrijne zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oldetrijne

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oldetrijne?

  Er is 1 rijschool in Oldetrijne waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oldetrijne?

  De beste rijschool van Oldetrijne is Rijschool MIENSTRA.nl met een gemiddeld slagingspercentage van 67%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oldetrijne?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oldetrijne is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oldetrijne?

  Een rijles bij een rijschool in Oldetrijne kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oldetrijne volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oldetrijne kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oldetrijne en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oldetrijne rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oldetrijne te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oldetrijne heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.