Rijscholen in Olst

2 rijscholen gevonden in Olst

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Olst of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Olst zoals Broekland, Deventer, Diepenveen, Epe, Heerde, Nijbroek, Oene, Olst, Terwolde, Vaassen, Veessen, Vorchten, Welsum, Wesepe, of Wijhe dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Olst

In Olst hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 65% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Deventer (27), Diepenveen (1), Epe (3), Heerde (1), Olst (2), Terwolde (1), Vaassen (5), en Wijhe (4) rijscholen gevonden die in Olst rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Olst heb je in Vaassen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Deventer. Daar zijn 27 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Deventer op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Olst. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Olst
kaart rijscholen Olst

Statistieken voor Olst

2

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Olst en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Olst zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Olst

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Olst?

  Er zijn 2 rijscholen in Olst waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Olst?

  De beste rijschool van Olst is Verkeersschool Paul van Aken met een gemiddeld slagingspercentage van 69%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Olst?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Olst is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Olst?

  Een rijles bij een rijschool in Olst kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Olst volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Olst kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Olst en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Olst rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Olst te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Olst heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.