Rijscholen in Ooij

2 rijscholen gevonden in Ooij

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Ooij of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Ooij, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Ooij werken ook in plaatsen als Angeren, Beek-Ubbergen, Bemmel, Berg en Dal, Doornenburg, Erlecom, Gendt, Groesbeek, Haalderen, Heilig Landstichting, Kekerdom, Lent, Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Ooij, Persingen, Ressen, of Ubbergen

Slagingskans in Ooij

In Ooij hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 45% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Beek-Ubbergen (1), Bemmel (3), Doornenburg (1), Gendt (2), Groesbeek (5), Haalderen (1), Lent (3), Leuth (1), Millingen aan de Rijn (1), Nijmegen (45), en Ooij (2) rijscholen gevonden die in Ooij rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Ooij kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Gendt uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nijmegen. Daar zijn 45 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Nijmegen op 55%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Ooij. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Ooij
kaart rijscholen Ooij

Statistieken voor Ooij

2

rijscholen

45%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ooij en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ooij zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ooij

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ooij?

  Er zijn 2 rijscholen in Ooij waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ooij?

  De beste rijschool van Ooij is Rijschool Eric van der Velden met een gemiddeld slagingspercentage van 61%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ooij?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ooij is 45%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ooij?

  Een rijles bij een rijschool in Ooij kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ooij volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Ooij kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ooij en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ooij rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ooij te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ooij heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.