Top 10 rijscholen voor rijles in Ooij

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.8546481,5.9391535

Rijles in Ooij volgen

kaart rijscholen Ooij

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Ooij of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Ooij, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Ooij werken ook in plaatsen als Angeren, Beek-Ubbergen, Bemmel, Berg en Dal, Doornenburg, Erlecom, Gendt, Groesbeek, Haalderen, Heilig Landstichting, Kekerdom, Lent, Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Ooij, Persingen, Ressen, of Ubbergen

Slagingskans in Ooij

In Ooij hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 45% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Beek-Ubbergen (1), Bemmel (3), Doornenburg (1), Gendt (2), Groesbeek (5), Haalderen (1), Lent (3), Leuth (1), Millingen aan de Rijn (1), Nijmegen (45), en Ooij (2) rijscholen gevonden die in Ooij rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Ooij kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Gendt uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nijmegen. Daar zijn 45 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Nijmegen op 55%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Ooij. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!