Rijscholen in Ooltgensplaat

1 rijschool gevonden in Ooltgensplaat

Ben je op zoek naar een rijschool in Ooltgensplaat of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Ooltgensplaat, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Ooltgensplaat werken ook in plaatsen als Achthuizen, Den Bommel, Dinteloord, Heijningen, Ooltgensplaat, Steenbergen, of Willemstad

Slagingskans in Ooltgensplaat

We hebben in Ooltgensplaat maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Ooltgensplaat kunnen kijken, zoals in Den Bommel (1), Dinteloord (2), Ooltgensplaat (1), en Steenbergen (3).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Steenbergen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Steenbergen. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Steenbergen op 68%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Ooltgensplaat of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Ooltgensplaat

Statistieken voor Ooltgensplaat

1

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ooltgensplaat en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ooltgensplaat zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ooltgensplaat

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ooltgensplaat?

  Er is 1 rijschool in Ooltgensplaat waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ooltgensplaat?

  De beste rijschool van Ooltgensplaat is Autorijschool Leen van Dam t.h.o.d.n. NXXT met een gemiddeld slagingspercentage van 55%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ooltgensplaat?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ooltgensplaat is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ooltgensplaat?

  Een rijles bij een rijschool in Ooltgensplaat kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ooltgensplaat volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Ooltgensplaat kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ooltgensplaat en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ooltgensplaat rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ooltgensplaat te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ooltgensplaat heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.