rijschool Ooltgensplaat

Rijlessen in Ooltgensplaat volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Ooltgensplaat

0 KM
12 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Ooltgensplaat en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.682876,4.330104

Rijles in Ooltgensplaat volgen

kaart rijscholen Ooltgensplaat

Ben je op zoek naar een rijschool in Ooltgensplaat of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Ooltgensplaat, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Ooltgensplaat werken ook in plaatsen als Achthuizen, Den Bommel, Dinteloord, Heijningen, Ooltgensplaat, Steenbergen, of Willemstad

Slagingskans in Ooltgensplaat

We hebben in Ooltgensplaat maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Ooltgensplaat kunnen kijken, zoals in Den Bommel (1), Dinteloord (2), Ooltgensplaat (1), en Steenbergen (3).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Steenbergen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Steenbergen. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Steenbergen op 68%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Ooltgensplaat of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!