Rijscholen in Oostburg

1 rijschool gevonden in Oostburg

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Oostburg of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Oostburg, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Oostburg werken ook in plaatsen als Aardenburg, Cadzand, Groede, Nieuwvliet, Oostburg, Retranchement, Schoondijke, Sint Kruis, Sluis, Waterlandkerkje, of Zuidzande

Slagingskans in Oostburg

In Oostburg is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Aardenburg (1), Oostburg (1), en Sluis (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Oostburg uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Sluis. Daar zijn 1 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Sluis op 64%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Oostburg of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Oostburg

Statistieken voor Oostburg

1

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oostburg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oostburg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oostburg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oostburg?

  Er is 1 rijschool in Oostburg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oostburg?

  De beste rijschool van Oostburg is Autorijschool Rino de Windt met een gemiddeld slagingspercentage van 74%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oostburg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oostburg is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oostburg?

  Een rijles bij een rijschool in Oostburg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oostburg volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oostburg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oostburg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oostburg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oostburg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oostburg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.