Rijscholen in Oostdijk

1 rijschool gevonden in Oostdijk

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Oostdijk of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Oostdijk woont of in de buurt zoals in Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Oostdijk, Rilland, Schore, Waarde, Walsoorden, of Yerseke, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Oostdijk

In Oostdijk is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Kruiningen (2), Oostdijk (1), Rilland (1), en Waarde (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Kruiningen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Kruiningen. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Kruiningen op 74%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oostdijk of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oostdijk
kaart rijscholen Oostdijk

Statistieken voor Oostdijk

1

rijscholen

73%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oostdijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oostdijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oostdijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oostdijk?

  Er is 1 rijschool in Oostdijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oostdijk?

  De beste rijschool van Oostdijk is Rijschool Houtekamer met een gemiddeld slagingspercentage van 73%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oostdijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oostdijk is 73%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oostdijk?

  Een rijles bij een rijschool in Oostdijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oostdijk volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oostdijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oostdijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oostdijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oostdijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oostdijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.