Rijscholen in Oosterwolde

2 rijscholen gevonden in Oosterwolde

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Oosterwolde of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in 't Harde, 't Loo Oldebroek, Doornspijk, Elburg, Kamperveen, Noordeinde, Oldebroek, Oosterwolde, of Wezep woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Oosterwolde. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Oosterwolde

Er zijn in Oosterwolde 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 40%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in 't Harde (2), Doornspijk (2), Elburg (4), Oldebroek (2), Oosterwolde (2), en Wezep (8) een aantal rijscholen die rijlessen in Oosterwolde aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Oosterwolde heb je in Doornspijk. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 65%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Wezep. Daar zijn 8 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Wezep op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Oosterwolde. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oosterwolde

Statistieken voor Oosterwolde

2

rijscholen

40%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oosterwolde en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oosterwolde zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oosterwolde

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oosterwolde?

  Er zijn 2 rijscholen in Oosterwolde waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oosterwolde?

  De beste rijschool van Oosterwolde is Rijschool H. Eisinga met een gemiddeld slagingspercentage van 46%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oosterwolde?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oosterwolde is 40%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oosterwolde?

  Een rijles bij een rijschool in Oosterwolde kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oosterwolde volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Oosterwolde kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oosterwolde en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oosterwolde rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oosterwolde te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oosterwolde heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.