rijschool Oosterwolde

Rijlessen in Oosterwolde volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Oosterwolde

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Oosterwolde en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.4650841,5.89463

Rijles in Oosterwolde volgen

kaart rijscholen Oosterwolde

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Oosterwolde of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in 't Harde, 't Loo Oldebroek, Doornspijk, Elburg, Kamperveen, Noordeinde, Oldebroek, Oosterwolde, of Wezep woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Oosterwolde. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Oosterwolde

Er zijn in Oosterwolde 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 40%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in 't Harde (2), Doornspijk (2), Elburg (4), Oldebroek (2), Oosterwolde (2), en Wezep (8) een aantal rijscholen die rijlessen in Oosterwolde aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Oosterwolde heb je in Doornspijk. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 65%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Wezep. Daar zijn 8 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Wezep op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Oosterwolde. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!