Rijscholen in Oostrum

1 rijschool gevonden in Oostrum

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Oostrum of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Oostrum zoals Blitterswijck, Castenray, Geysteren, Heide, Holthees, Horst, Leunen, Maashees, Meerlo, Merselo, Oirlo, Oostrum, Overloon, Smakt, Tienray, Venray, Veulen, Vierlingsbeek, Wanssum, of Well dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Oostrum

In Oostrum hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 51% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Blitterswijck (1), Horst (3), Meerlo (1), Merselo (1), Oostrum (2), en Venray (15) rijscholen gevonden die in Oostrum rijlessen verzorgen.

In Meerlo ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Oostrum.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venray. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venray op 59%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Oostrum. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Oostrum
kaart rijscholen Oostrum

Statistieken voor Oostrum

1

rijscholen

43%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oostrum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oostrum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oostrum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oostrum?

  Er is 1 rijschool in Oostrum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oostrum?

  De beste rijschool van Oostrum is V.O.F. Linders en Versteegen met een gemiddeld slagingspercentage van 43%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oostrum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oostrum is 43%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oostrum?

  Een rijles bij een rijschool in Oostrum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oostrum volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oostrum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oostrum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oostrum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oostrum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oostrum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.