Rijscholen in Oostvoorne

1 rijschool gevonden in Oostvoorne

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Oostvoorne of omgeving! Of je nou in Oostvoorne woont of in de buurt zoals in Brielle, Europoort, Hellevoetsluis, Maasvlakte, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, of Vierpolders, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Oostvoorne

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Oostvoorne ook een aantal rijscholen. In Brielle (2), Hellevoetsluis (11), Oostvoorne (1), en Rockanje (2) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Oostvoorne geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Oostvoorne heb je in Oostvoorne. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 61%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hellevoetsluis. Daar zijn 11 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hellevoetsluis op 57%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Oostvoorne of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Oostvoorne

Statistieken voor Oostvoorne

1

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oostvoorne en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oostvoorne zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oostvoorne

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oostvoorne?

  Er is 1 rijschool in Oostvoorne waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oostvoorne?

  De beste rijschool van Oostvoorne is Rijschool Voorne met een gemiddeld slagingspercentage van 61%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oostvoorne?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oostvoorne is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oostvoorne?

  Een rijles bij een rijschool in Oostvoorne kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oostvoorne volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oostvoorne kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oostvoorne en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oostvoorne rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oostvoorne te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oostvoorne heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.