Rijscholen in Oostzaan

2 rijscholen gevonden in Oostzaan

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Oostzaan of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Amsterdam, Bennebroek, Bovenkarspel, Broek in Waterland, Den Burg, Den Ilp, Hensbroek, Ilpendam, Jisp, Koog aan de Zaan, Landsmeer, Monnickendam, Oostzaan, Purmerend, Purmerland, Schoorl, Stompetoren, Watergang, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam, of Zaandijk woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Oostzaan. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Oostzaan

Er zijn in Oostzaan 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 72%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Amsterdam (197), Bovenkarspel (3), Broek in Waterland (1), Hensbroek (1), Koog aan de Zaan (4), Landsmeer (1), Monnickendam (3), Oostzaan (2), Purmerend (43), Purmerland (1), Schoorl (1), Stompetoren (1), Westzaan (1), Wijdewormer (1), Wormer (4), Wormerveer (3), Zaandam (36), en Zaandijk (3) een aantal rijscholen die rijlessen in Oostzaan aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Oostzaan kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Oostzaan uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Oostzaan. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Oostzaan

Statistieken voor Oostzaan

2

rijscholen

72%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oostzaan en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oostzaan zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oostzaan

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oostzaan?

  Er zijn 2 rijscholen in Oostzaan waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oostzaan?

  De beste rijschool van Oostzaan is Rijschool Oostzaan met een gemiddeld slagingspercentage van 74%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oostzaan?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oostzaan is 72%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oostzaan?

  Een rijles bij een rijschool in Oostzaan kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oostzaan volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Oostzaan kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oostzaan en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oostzaan rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oostzaan te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oostzaan heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.