Rijscholen in Opheusden

1 rijschool gevonden in Opheusden

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Opheusden of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Afferden, Andelst, Bennekom, Boven-Leeuwen, Deest, Dodewaard, Druten, Hemmen, IJzendoorn, Kesteren, Lienden, Ochten, Opheusden, Puiflijk, Randwijk, Rhenen, Wageningen, Winssen, of Zetten woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Opheusden. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Opheusden

In Opheusden is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Afferden (1), Andelst (1), Bennekom (2), Boven-Leeuwen (1), Dodewaard (2), Druten (1), Hemmen (1), Lienden (4), Ochten (2), Opheusden (1), Rhenen (3), Wageningen (6), en Zetten (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Zetten uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 81%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Wageningen. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Wageningen op 54%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Opheusden of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Opheusden
kaart rijscholen Opheusden

Statistieken voor Opheusden

1

rijscholen

77%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Opheusden

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Opheusden en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Opheusden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Opheusden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Opheusden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Opheusden?

  Er is 1 rijschool in Opheusden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Opheusden?

  De beste rijschool van Opheusden is Autorijschool vd Garde met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Opheusden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Opheusden is 77%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Opheusden?

  Een rijles bij een rijschool in Opheusden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Opheusden volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Opheusden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Opheusden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Opheusden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Opheusden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Opheusden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.