Rijscholen in Oranjewoud

1 rijschool gevonden in Oranjewoud

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Oranjewoud of omgeving! Woon je niet in Oranjewoud, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Oranjewoud werken ook in plaatsen als Bontebok, De Knipe, Gersloot, Haskerdijken, Heerenveen, Jonkerslân, Katlijk, Langezwaag, Luinjeberd, Luxwoude, Mildam, Nieuwebrug, Nieuwehorne, Nieuweschoot, Nijehaske, Nijeholtwolde, Nijelamer, Oldeholtwolde, Oranjewoud, Oudehaske, Oudehorne, Oudeschoot, Rotstergaast, Rottum, Sintjohannesga, Ter Idzard, Terband, of Tjalleberd

Slagingskans in Oranjewoud

In Oranjewoud is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Heerenveen (15), Katlijk (1), Nieuwehorne (1), Oranjewoud (1), Oudeschoot (1), en Rottum (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Oranjewoud heb je in Oudeschoot. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerenveen. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerenveen op 63%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Oranjewoud of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oranjewoud
kaart rijscholen Oranjewoud

Statistieken voor Oranjewoud

1

rijscholen

53%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Oranjewoud

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Oranjewoud en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oranjewoud en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oranjewoud zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oranjewoud

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oranjewoud?

  Er is 1 rijschool in Oranjewoud waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oranjewoud?

  De beste rijschool van Oranjewoud is Autorijschool Bakker met een gemiddeld slagingspercentage van 53%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oranjewoud?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oranjewoud is 53%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oranjewoud?

  Een rijles bij een rijschool in Oranjewoud kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oranjewoud volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oranjewoud kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oranjewoud en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oranjewoud rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oranjewoud te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oranjewoud heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.