Rijscholen in Oud-Alblas

1 rijschool gevonden in Oud-Alblas

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Oud-Alblas of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Alblasserdam, Bleskensgraaf, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Nieuw-Lekkerland, Noorden, Oud-Alblas, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Streefkerk, Wijngaarden, of Zwijndrecht woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Oud-Alblas. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Oud-Alblas

We hebben in Oud-Alblas maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Oud-Alblas kunnen kijken, zoals in Alblasserdam (8), Bleskensgraaf (2), Dordrecht (50), Hendrik-Ido-Ambacht (10), Krimpen aan de Lek (1), Nieuw-Lekkerland (1), Oud-Alblas (1), Papendrecht (10), Ridderkerk (14), Sliedrecht (3), Streefkerk (3), en Zwijndrecht (16).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Oud-Alblas heb je in Streefkerk. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 66%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dordrecht. Daar zijn 50 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dordrecht op 50%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Oud-Alblas of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oud-Alblas

Statistieken voor Oud-Alblas

1

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oud-Alblas en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oud-Alblas zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oud-Alblas

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oud-Alblas?

  Er is 1 rijschool in Oud-Alblas waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oud-Alblas?

  De beste rijschool van Oud-Alblas is Autorijschool Van Hemert met een gemiddeld slagingspercentage van 58%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oud-Alblas?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oud-Alblas is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oud-Alblas?

  Een rijles bij een rijschool in Oud-Alblas kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oud-Alblas volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oud-Alblas kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oud-Alblas en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oud-Alblas rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oud-Alblas te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oud-Alblas heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.