Rijscholen in Oud Gastel

3 rijscholen gevonden in Oud Gastel

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Oud Gastel of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Oud Gastel, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Oud Gastel werken ook in plaatsen als Bergen op Zoom, Bosschenhoofd, Heerle, Kruisland, Made, Moerstraten, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Roosendaal, Stampersgat, Steenbergen, Wouw, Wouwse Plantage, of Zegge

Slagingskans in Oud Gastel

We hebben 3 rijscholen in Oud Gastel voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 57%. Mocht er in Oud Gastel geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Bergen op Zoom (19), Made (2), Oud Gastel (3), Roosendaal (14), Steenbergen (3), en Wouw (3). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Oud Gastel aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Oud Gastel kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Steenbergen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Bergen op Zoom. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Bergen op Zoom op 53%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Oud Gastel. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oud Gastel

Statistieken voor Oud Gastel

3

rijscholen

57%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oud Gastel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oud Gastel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oud Gastel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oud Gastel?

  Er zijn 3 rijscholen in Oud Gastel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oud Gastel?

  De beste rijschool van Oud Gastel is Verkeersschool Frijters B.V. met een gemiddeld slagingspercentage van 72%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oud Gastel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oud Gastel is 57%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oud Gastel?

  Een rijles bij een rijschool in Oud Gastel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oud Gastel volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Oud Gastel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oud Gastel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oud Gastel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oud Gastel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oud Gastel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.